Iniciar sesión:
Clasificado: Nombre ↑   Descargas   Tarifa   Tamaño ↑  
Descargado: 7877   Tamaño del archivo: 167 kb   Fabricar: Vitek  
Categoría: Vapores
@name@name

Пароварка начнет работать через несколько секунд. • Примечание: таймер будет работать даже в том случае, если пароварка не будет подключена к сети питания. Следите за световым индикатором. • При выборе времени следует помнить, что, в зависимости от объема готовящейся пищи, процесс приготовления продуктов в верхней емкости может быть на 3-5 минут дольше. • По окончании выбранного времени приготовления пароварка автоматически выключится и раздастся звуковой сигнал (звонок). • По окончании при

Descargado: 4975   Tamaño del archivo: 3 mb   Fabricar: Vitek  
Categoría: Vapores
@name@name@name@name@name@name@name@name@name@name@name@name@name

(400 g cadauno) Cren Aglio 20-22 Cucinate fino all’ottenimento di colore rosso Filetto di pesce Frescho, congelato 250 g 250 g Senape maiorana 10-12 6-8 Cucinate fino alla separazione dei pezzi Riso Quando usate il serbatoio per riso dovreste versare nel serbatoio dell’acqua solo acqua, ma nel serbatoio potete versare anche un’altro liquido, per esempio, vino o brodo. Potete aggiungere le erbe, cipolla tagliata, prezzemolo, mandorle oppure funghi tagliati. Prodotti Tipo Q.tá/volume dell’acqu

Descargado: 4822   Tamaño del archivo: 641 kb   Fabricar: Vitek  
Categoría: Vapores
@name@name

The food steamer has 20 minute keep warm. Warning: To prevent burns, use a mitt or potholder when removing the lid or steaming bowls, as hot steam will escape. Remove the lid slowly with the inside of the lid pointing away from you and let steam escape gradually. Hold the lid over unit to allow the condensation to drain into the steamer. Do not reach into the unit while steaming. If you need to check on the cooking progress or to stir, use a utensil with a long handle. 11. In order to prevent

Descargado: 220   Tamaño del archivo: 519 kb   Fabricar: Vitek  
Categoría: Vapores
@name@name

This is to avoid possible damage to the heating element located in the water basin. 8. Save liquid in drip tray to use in soups, sauces, and gravies. 9. Never steam meat, poultry or seafood from frozen. Always thaw completely first. 10. All the times stated in the 'steaming Guide' are based on the use of cold water in the water basin. 11. The food container is an ideal container for steaming other foods such as fruit, vegetables, puddings, quick snacks, etc. 12. Using three steaming bowls:





Categoría