2 НАИМЕНОВАНИЕ ДЕТАЛЕЙ.....4 ПРЕДВАРИТЕЛЬНЫЕ РАБОТЫ ПЕРЕД УСТАНОВКОЙ_______..... б УСТАНОВКА...................................8 ЭКСПЛУАТАЦИЯ........................12 КОГДАЗАМЕНИТЬ КАРТРИДЖ .............................14 КАК ЗАМЕНИТЬ КАРТРИДЖ .. 15 НЕИСПРАВНОСТИ......................16 ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ.........!.....17 ■ Для обеспечения оптимальной работы фильтра внимательно прочитайте данную ;шструкци:о по эксплуатации и вссгаа держ;гге се поц рукой для справки на будущ
Рх}-220К • •* »II—' W& Panasonic Содержание СТР. МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ .... 2 НАИМЕНОВАНИЯ ДЕТАЛЕЙ................ 4 ДО УСТАНОВКИ............ 5 УСТАНОВКА .............. 6 ЭКСПЛУАТАЦИЯ ..........10 УХОД ЗА ФИЛЬТРОМ ДЛЯ ВОДЫ ..................12 ДИАГНОСТИКА И УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ......14 ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ......15 ПОСЛЕПРОДАЖНОЕ ОБСЛУЖИВАНИЕ........16 I Для обеспечения оптимальной работы фильтра внимательно прочитайте данную инструкцию по эксплуатации и всегда держ
Table of ContentsSafety Precautions ....................................................................................................... EN2Part Names and
Pleaseread these instructions carefullybeforeusing this productand savethis manual for future use. This productis intended forhouseholduseonly. 4 BH {+^ifi A= /gF,EH NC- PF3OPV B!'R,fi f,ft zKfr[, R,D'R #i " E.E ffi;FA'i* ffi Eft,EE=, -\# ErE,ifffi A E FA i-14ffi l*Fe tT, 1.1,19g $ ffiffi;8, A 6 ffi R [R AE,H, " Tabfeof Contents MainFeatures SafetyPrecautions PaftNamesand Handling Instructions Howto Use Convenientuse methods DailyMaintenance Troubleshooting Replacementof Parts Specifications 5-7
日本国・大阪日本制造Matsushita Electric Industrial Co., Ltd.Web Site: http://www.panasonic.co.jp/global/Printed in
9 Main Features Main Features Main Features Tasty Convenient Economy use Boiling with diamond fluorine and BINCHO charcoal. . Particles of diamond and ground BINCHO charcoal aremixed with fluorine and used for inner container. Color, taste and aroma of tea can be maintained. Healthy tea mode(How to use, refer to P.19) . Boiled water is alkalified, and promotes easy extractionof tea component such as catechin. Hot water is dispensed in 4 levels(How to use, refer to P.17) . Dispense volume of hot